Home
Ontstaan
Uitgelicht
18 Stille Getuigen
Seizoen 2018
In Memoriam
Schenkingen:
Foto's:
Curiositeiten
Gastenboek museum
Groepsbezoeken
Historische rondrit
Adres & Openingstijd
Links
Contact
Privacyverklaring
Opruimen zolder

Privacyverklaring

Onze website verzamelt bepaalde persoonsgegevens, daarom hebben we deze  privacyverklaring gemaakt. Deze persoonsgegevens worden alleen verwerkt voor het doel waarvoor ze verstrekt zijn en overeenkomstig met de Wet Bescherming Persoonsgegevens en de Telecommunicatiewet.

Heb je vragen? Stel ze gerust, via info@collectie4045.nl of via het contactformulier.

Contactgegevens

www.collectie4045.nl
info@collectie4045.nl

Stichting Collectie ’40-‘45
KVK: 61155934

Persoonsgegevens

Ook als website verzamelen we persoonsgegevens. Dit moet je als lezer weten, en hier zullen we uitleggen wat we met die persoonsgegevens doen..

Doel van het verzamelen van persoonsgegevens

Als je het contactformulier invult, zullen we je vragen om je naam, je emailadres en optioneel om je telefoonnummer in te vullen. Je e-mailadres wordt door ons alleen gebruikt om persoonlijk naar je te reageren.

Delen van persoonsgegevens

Wij zijn als beheerder van de website de enigen die bij de persoonsgegevens kunnen komen.

Bewaartermijn gegevens en waarom

Als je ons mailt, is je e-mailadres zichtbaar voor ons. We verwijderen dit zelf handmatig.

Cookies

Onze website verzamelt onderstaande cookie:

Google Analytics

Voor de analyse van bezoekersaantallen wordt gebruik gemaakt van Google Analytics en Google analytics cookies. Om gedeelde persoonsgegevens (conform artikel 8f van de Wet bescherming persoonsgegevens) te minimaliseren:

·       hebben we een bewerkersovereenkomst met Google gesloten;

·       is het delen van gegevens uitgezet;

·       wordt er geen gebruik gemaakt van andere Google diensten in combinatie met de Google Analytics cookies.

Als je hier meer over wilt weten, kun je het het privacybeleid van Google en Google Analytics lezen.

Recht

De privacywetgeving brengt verschillende rechten met zich mee voor je als bezoeker van onze website.

Inzage, rectificatie of wissen

Je hebt recht op inzage van de gegevens die we van je verzamelen, je mag ons vragen om ze te rectificeren of om ze te wissen. We zijn verplicht om dat te doen als je ernaar vraagt.

Bezwaar maken tegen verwerking

Je mag bezwaar maken tegen het verwerken van je persoonsgegevens

Recht op intrekken toestemming

Als je eerder toestemming hebt gegeven om je persoonsgegevens te gebruiken, kun je die toestemming alsnog intrekken zonder opgave van redenen.

Klagen bij Autoriteit Persoonsgegevens

Mocht het verwerken van de persoonsgegevens volgens jou niet op de juiste manier gaan, dan kun je altijd een klacht indienen bij de Autoriteit Persoonsgegevens. Maar laten we eerst samen kijken hoe we het op kunnen lossen.

Meer weten?

Neem gerust contact met ons op als je vragen hebt over deze privacyverklaring.

René en Germa Broere

info@collectie4045.nl